Skip to main content

SERVEIS

Oferim un servei integral i personalitzat de drons i ROVs submarins, des de l’adquisició in-situ, a l’entrega d’informes, passant pel processat fotogramètric 2D o/i 3D i l’anàlisi o/i interpretació dels resultats. El nostre objectiu és satisfer les necessitats particulars de cada projecte i per això tenim a disposició la nostra àmplia xarxa de partners i contactes per a fer-los possibles.

Consultoria geològica amb drons

Adquisició de dades, càlculs i estudis del terreny com cubicatges, cartografia i monitoreig de paràmetres dinàmics com l’erosió. Tot això mitjançant diferents tècniques de processat. Aqui podreu interactuar directament amb un dels nostres models 3D, en aquest cas del volcà Tajogaite de La Palma.

Consultoria geològica amb ROV’s:

Aquest servei permet l’estudi de la geologia submarina en primera persona d’una manera pionera, accedint a entorns geològics submarins que abans quedaven limitats a grans campanyes d’exploració oceanogràfica, energètica i de telecomunicacions.

Serveis submarins

Posem al vostre servei els nostres equips per les tasques submarines que ens proposeu. Un tècnic es desplaçarà amb el ROV amb els complements necessaris per gravar, recuperar objectes del fons, inspeccionar o monitorar l’objecte d’estudi. Veieu un vídeo de la nostra col·laboració amb l’ONG Ghost Diving Spain.

Formació

Exclusiva per als nostres clients del sector submarí, oferim el suport que necessiteu per a treure el major partit als vostres equips Fifish.

Perquè contractar els nostres serveis

  • Som geòlegs i tenim la capacitat de llegir i entendre el terreny d’una manera única. Això ens permet treballar amb precisió i optimitzar l’obtenció de dades i informació necessària per als seus projectes.
  • Els nostres coneixements sumats als softwares amb els que treballem es tradueixen en la disminució de riscos i costos per als seus projectes i inversions.
  • Els nostres drons estan pensats per permetre’ns arribar als llocs més inaccessibles, des de una mina a un cim de més de 2000 metres o a la penombra de les profunditats gràcies als ROVs.
  • Fem més eficients les operacions subaquàtiques optimitzant les feines en l’entorn aquàtic i fent-les molt més segures.